Skolor kan ibland vara onödigt stela. Visst, återhållsamma miljöer behövs, men kontrasten är lika viktig. Vi finns för att utmana mossiga traditioner och göra lärandet lite roligare, mjukare och skönare.

Genom färg, form och finurlighet skapar vi lekfulla och stimulerande utrymmen som får elever och pedagoger att trivas och utvecklas tillsammans.

Och det har vi gjort i mer än 25 år.

Om oss

Form o Miljö är en del av Sono Group, en av Skandinaviens ledande koncerner för utveckling, tillverkning och försäljning av inredningslösningar för skola, industri- och byggsektor, sport och fritid, kontor samt offentlig miljö och omsorg.

Vårt sortiment består av en bred produktflora som bidrar till en inspirerande lärmiljö. Om det finns behov av att modellera en speciell lösning kan du förvänta dig hög kompetens och ett stort engagemang från oss. Tillsammans skapar vi de bästa lösningarna.

Form o Miljö är ett etablerat varumärke i skolans värld. I över 25 år har Form o Miljös produkter tillhandahållit marknaden ett brett sortiment av flexibla helhetskoncept och inredningslösningar. Form o Miljö möter skolans behov av lekfulla och stimulerande allutrymmen. Även dess kringmiljöer som skapar gemenskap och välbefinnande för elevers och pedagogers bästa. Möbler framtagna med omtanke för människa och miljö i en tidlös design.

Koncernen